Идентификация



ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПЛАНИРАНЕ НА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ НА ОБЩИНСКО И ОБЛАСТНО НИВО, КОИТО СЕ ФИНАНСИРАТ ИЗЦЯЛО ИЛИ ЧАСТИЧНО ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   


alt

Община Панагюрище разработи Анализ на потребностите от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет, в изпълнение на чл. 35, ал. 1 от Закона за социалните услуги и чл. 37, ал. 1 от Наредбата за планирането на социалните услуги.

Въз основа на Анализа на потребностите е изготвено Предложение за планиране на социалните услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет.

На основание чл. 42, ал. 1 и ал. 3, т. 1 от Наредбата за планирането на социалните услуги, Община Панагюрище публикува Анализа на потребностите от социални услуги и Предложението за планиране на социалните услуги на интернет страницата на Общината – https://www.panagyurishte.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1214&Itemid=38, за мнения и предложения от заинтересованите лица, които могат да бъдат депозирани в Центъра за административно обслужване на граждани при Община Панагюрище, на адрес: гр. Панагюрище, пл. „20-ти април“ № 13 или на електронен адрес:panagyurishte@panagyurishte.bg.

Последно променен на Сряда, 22 Февруари 2023 14:20