С палитра от творчески и забавни изяви премина Първи юни в Панагюрище Печат Е-мейл
Написано от PR   


Под мотото „Усмихни се с мен” премина в Панагюрище  Международният празник на детето – Първи юни. Той бе организиран от Община Панагюрище и бе изпъстрен с много възможности за изява и забавление на малчуганите.

Празникът започна с песни, изпълнени от Валерия Николова и София Кралчева от Школата по поп и джаз пеене "Евгени Зумпалов" към Центъра за подкрепа за личностно развитие - Панагюрище. 


Вокален педагог и на двете дарования е г-жа Пепа Филина, отворила прозорец към вълшебния свят на изкуството за десетки деца. 


Благопожелания към празнуващите отправи заместник-кметът на община Панагюрище инж.Стоян Бодуров. 


"Мили деца, Вие сте нашето Панагюрско съкровище. Вие сте нашето утре! Нека слънцето е на Вашата улица! Нека усмивката е на Вашето лице...!", каза той.

Община Панагюрище беше осигурила за всяко дете по нещо: творчески ателиета за рисунка; балонено шоу с кака Ива и бате Иво; батути и въртележки; най-дълга рисунка, на която своя творческа следа оставиха десетки деца; клоуни, които разсмиваха малчуганите, фокуси и какво ли още не… Защото нали с децата ни светът / се подновява всеки път, / затуй е млад този свят...



Последно променен на Неделя, 02 Юни 2024 07:18